vichester. Admin
| Konu: Chester Evanescence İçin Ne Demiş? Salı Ağus. 11, 2009 4:21 pm | |
| Chester: “Herşeye rağmen bence bu iki yüzlü bir kılıç, çünkü etrafta kendi kimliklerini kazanacak olan bir sürü grup var... Plak şirketleri yeni bir Linkin Park istiyor. Linkin Park’ın önünde tecavüzcü bir herifle bir kadın… Yani bu delilik ama gerçek!”
Jonathan: “Chester, ben senin yerinde olsaydım Evanescence’nin k*çını tokatlardım.”
Chester: “Bu çok komik, onlarla stüdyoda yeni sarkılarını kaydederken tanıştım. Biz kendimizi aynı temel üzerine insa etmişiz. Amy ile konuşuyordum ve o çok hoştu. Bana dedi ki; "İşte biz bu problemleri yaşıyoruz. Bizim şirketmizdeki herkes Evanescence’nin "siz(LP)" olmasını istiyor". Ona bunun sakat bir iş olduğunu söyledim. Kabul etti. O da bana dedi ki "Senle olduğu kadar Mike'a da bir düet için teklif götürmeyi istiyordum". Ve ekledi "Bunu yapamayacağını biliyorduk". Bu yüzden bizim çocuklar başka gruplardan Mike’ın yerini tutabilecek bir adam arıyorlardı". Ben de ona dedim ki "kendin ol ve şirketinin yaptığı hiçbir işin sonunda güneş parlamayacak". Ondan sonra da duydum ki bunlar "Bring Me To Life" adında bir şarkı yapmışlar ve Mike gibi söyleyen bir tip de bulmuşlar. Yani bunu duymak biraz üzücü olmuştu.
| |
|
marT^20^eylüL Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 124 Kayıt tarihi : 12/08/09 Yaş : 27 Nerden : Chaz'in kalbinden x)
| Konu: Geri: Chester Evanescence İçin Ne Demiş? Çarş. Ağus. 12, 2009 11:03 am | |
| | |
|
Melodie. Moderatör
| Konu: Geri: Chester Evanescence İçin Ne Demiş? Çarş. Ağus. 12, 2009 11:15 am | |
| Okumuştum daha önce, sağol bitanem. | |
|
' Broken ^^ VIP
| Konu: Geri: Chester Evanescence İçin Ne Demiş? Çarş. Ağus. 12, 2009 7:18 pm | |
| | |
|
ChesterBigLover Moderatör
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 04/09/09 Yaş : 29 Nerden : AntaLya
| Konu: Geri: Chester Evanescence İçin Ne Demiş? Ptsi Eyl. 07, 2009 5:19 pm | |
| aynen bende okumuştum internette baya dolaşıyor bu.sağol bi tanem teşekkürler.... | |
|