| Chester'dan Mesaj Var - 1 Ağustos | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
vichester. Admin
| Konu: Chester'dan Mesaj Var - 1 Ağustos Salı Ağus. 11, 2009 4:21 pm | |
| Selam millet benim.Sadece etrafımda olup bitenlerle ilgili sizi bilgilendirmek istedim.O kadar çok şey var ki nereden başlasam bilemiyorum.Tamam.Görünüşe bakılırsa LP bu yazın sonunda turunu bitirip muhtemelen 2009’un sonlarında çıkacak olan yeni albüm üzerinde çalışmaya başlayacak.Bu yüzden Dead by Sunrise albümünü bitirmenin tam zamanı.Gerçekten heyecan verici çünkü uzun süredir doğru zamanın gelmesini bekliyordum.Albüm üzerinde çalıştığım süre boyunca gelişmelerden sizi haberdar edeceğim. Ve' cel çok iyi gidiyor ve Projekt Revolution’da birkaç şey dağıtmaları için LPU’dan bir sokak takımı oluşturacağız.Takımdaki herkes,sevgiyi yaymaya yardım ettikleri için bedava Ve’cel kıyafetleri alacaklar.Eğer Ve’cel’i bulamıyorsanız sevdiğiniz bir mağazaya gidin ve onlara raflara koymalarını söyleyin. Chris Cornell sahnede nerdeyse her gece Ve’cel’den bir şeyler giyiyor ve bence bu gerçekten harika.İnsanların yaptığımız şeyi beğenmelerinden dolayı çok mutluyum.Konserler çok iyi gidiyor ve tüm gruplar harikalar.Bence Chris ve SDC’deki çocuklar gibi yeni çok iyi arkadaşlar edindim.Bu tip turların en iyi kısmı da bu.Geçen hafta boyunca kumsalda mankiniyleydim (mayokininin erkekler için tasarlanmışı).Şort giydiğinizde dizlerin üst kısmı yanmıyor,bunda böyle bir şey söz konusu değil o yüzden herkese tavsiye ederim.Her neyse şimdilik bu kadar yeter sonra yine görüşürüz…......C | |
|
| |
' Broken ^^ VIP
| Konu: Geri: Chester'dan Mesaj Var - 1 Ağustos Perş. Ağus. 13, 2009 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Melodie. Moderatör
| Konu: Geri: Chester'dan Mesaj Var - 1 Ağustos Perş. Ağus. 13, 2009 2:17 pm | |
| | |
|
| |
GLORY Moderatör
| Konu: Geri: Chester'dan Mesaj Var - 1 Ağustos Paz Ağus. 23, 2009 12:27 am | |
| Mankini ahaha =D Chaz'i mankiniyle düşünemiyorum. =D +rep verdim, sağol Sinem'm <3 | |
|
| |
ChesterBigLover Moderatör
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 04/09/09 Yaş : 29 Nerden : AntaLya
| Konu: Geri: Chester'dan Mesaj Var - 1 Ağustos Salı Eyl. 08, 2009 3:53 pm | |
| bende mankiniyle düşünemiyorum hatta bence mankininin iğrenç bir görüntüsü var.Ama ben bütün fotoları biliyorum tüm fotolarda şortla.... | |
|
| |
vichester. Admin
| |
| |
ChesterBigLover Moderatör
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 04/09/09 Yaş : 29 Nerden : AntaLya
| Konu: Geri: Chester'dan Mesaj Var - 1 Ağustos Perş. Eyl. 10, 2009 3:38 pm | |
| Aşk olsun sinem'cim ben öyle mi demek istedim.Sadece bu röportajın yapıldığı tarihte de bir resmi var bende ve şortlu...ama galiba kamera karşısına o şekilde çıkmak istemiyodur...Ya da inşallah giydiği mankini benim bildiğim mankini değildir :P | |
|
| |
Aleyna*
| Konu: Geri: Chester'dan Mesaj Var - 1 Ağustos Çarş. Şub. 02, 2011 7:10 pm | |
| Paylaşım için teşekkürler. | |
|
| |
| Chester'dan Mesaj Var - 1 Ağustos | |
|