cmbrjp
| Konu: SADECE CHAZ DEĞİL HEPSİ BENİ YAŞAMA BAĞLIYOR =D Salı Ekim 27, 2009 11:37 pm | |
| [font=Comic Sans Ms][color=cyan]ben rockncoke a gidemediğimden beri 7/24 onları düşünüyorum.LP den başka kattiyen başka bi insan/grup dinlemiyorum.Ve Avril'in yüzüne tükürmek istiyorum.rock kraliçesiymiş PUUUUU onun kraliçeliğine...Lp de kralmış(kral lafı LP nin yanında sürtük gibi kalıyor ama...KRAL DEĞİLDE NE???)mantıken kralla kraliçe evliolmaz mı(avril gibi bir köpek varken-pardon köpeklere hakaret oldu-istisna olabilir LP ile avril-öğk-evli muck muck -tahtaya-TAK TAK TAK!!!) NEYSE HERKESE MERHABAAAA!!!!!(bu arada chestere tipsiz diyenlere...........[sansür]adamın sesine ölüyorum!!!! =D )[u]
En son cmbrjp tarafından Cuma Kas. 06, 2009 10:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
vichester. Admin
| Konu: Geri: SADECE CHAZ DEĞİL HEPSİ BENİ YAŞAMA BAĞLIYOR =D Çarş. Kas. 04, 2009 10:18 am | |
| Hoşgeldin canım. ^^ Türkçe'ye dikkat edersen seviniriz bu arada. [: Bu arada sıkma sen canını...Rock'ın kraliçesi değil bence Avril , Rock'ın kralı Linkin Park ve Avrilla Linkin Park asla karşılaştırılamaz ! değil mi ? =D
| |
|
cmbrjp
| Konu: Geri: SADECE CHAZ DEĞİL HEPSİ BENİ YAŞAMA BAĞLIYOR =D Cuma Kas. 06, 2009 9:27 pm | |
| "Ğ" yazmayı unutmuşum...msn alışkanlığı işte..Hoşbulduk XD | |
|